Hande Polat Lavanta Sabunu

Listeme Ekle
  • Marka: Hande Polat
  • Ürün Kodu: HPSBN07
  • Değerlendirme:
  • Stokta var
  • 20,00 ₺


Ürün Açıklaması

Lavanta bitkisi en az 2000 yıldır bilinmektedir ve çeşitli amaçlarla kullanılmaktadır. Orta doğu, Hindistan ve Akdeniz kökenli olan lavanta bugün dünyanın büyük bir bölümünde yetiştirilmektedir. Eski çağlarda insanlar lavantanın o güzel ve ferahlatıcı kokusundan dolayı temizlik ve kıyafetlerin güzel kokularla muhafaza edilmesi için kullanmışlardır. Daha sonraları lavanta bitkisini tıbbi amaçlarla kullanmaya devam etmişlerdir.

Lavanta yağı katma değeri yüksek bir yağ olmasından dolayı ticari olarak çokça üretilmeye başlanmıştır. Lavanta yağı lavanta çiçeklerinin damıtılması ile elde edilen bir yağdır. Lavanta yağı kozmetikte sıkça kullanılmakla beraber tıbbi ve gıdalık olarak ta piyasadaki ürünlerde kullanılmaktadır.

Sabunaria olarak yapmış olduğumuz doğal sabunlarda kullanmış olduğumuz yağların kalitesine son derece dikkat ediyoruz. Lavanta yağının en saf hali ile sabunlarımızda ki diğer yağlarımızla karıştırarak en iyi sonuçları almayı hedefliyor ve yapıyoruz.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Neden mi Bitki Dünyası? Bitkiler hayatım, kardeşim ise Dünya'mdir. Bundan hareketle hayattaki vazgeçilmezlerim aktarımızın, markamızın ismi oldu.

Hayatı doğal akışında ve farkındalığı mı artırarak yaşıyorum; sizler de öyle yapın ve Tanrı'nın bizlere sunduğu tüm güzelliklerin şifasını dozunda, keyfini sınırsızca yaşayın.Daima hatırlayın: Gücün ve mutluluğun temeli sağlık ve sevgiden geçer...

DEVAMI...

Hande Polat © 2015 | Tüm Hakları Saklıdır.